Edicija Ptice

Život u lepom okruženju bitan je gotovo svakom pojedincu i stoga uređenje enterijera uzima veliki deo interesovanja kupaca. Obzirom da zidni satovi uvek stoje na vidnim mestima vrlo je bitno da oni budu lepog dizajna, a ReClock satovi su upravo ono što vas izdvaja iz mase hiperprodukcije.

Ptice zbog svoje sposobnosti da se uzdignu, pobegnu, otputuju i stignu do nepristupačnih mesta, ptice se najčešće uzimaju kao simboli slobode. Ptice su često i simboli ljubavi, predanosti, izobilja i sreće.

Izaberite ReClock Lastu ukoliko želite blagostanje, ReClock Patku ukoliko želite poboljšanje odnosa i ljubavi ili ReClock Labuda ukoliko želite da izrazite i širite povezanost.

Pustite ptice u vaš život! 😉

Labud

Divlja patka

Patka

Ptić

O ReClock-u

ReClock predstavlja inovativni koncept izrade zidnih satova, koji je razvila organizacija GM Optimist, od već korišćenih predmeta i materijala, sa fokusom na materijale koji se nakon upotrebe u visokom procentu mogu reciklirati.

Pored upotrebne vrednosti, satovi imaju i zanimljiv i neobičan dizajn, a kako uvek stoje na vidnom mestu oni svakodnevno podsećaju vlasnike i ljude u njihovom okruženju na koncept reciklaže i zelene ekonomije.

Ta ekološka nota, kojom Reclock satovi odišu, konstantno će sve ljude koji sa njima dolaze u kontakt podsećati na važnost i mogućnost ponovne upotrebe materijala (Reuse kao jedan od tri osnovna koncepta reciklaže), a satovi nakon svog životnog veka mogu u gotovo u potpunosti biti reciklirani.

„Ovaj poddomen je kreiran i održava se uz finansijsku podršku Evropske unije.
Njegov sadržaj je isključiva odgovornost organizacije GM Optimist
i ne odražava nužno stavove Evropske unije”.