Želiš da podeliš svoje veštine sa drugima? Prijavi se!

Podeli sa nama svoje ideje i pronađimo zajedno najbolje rešenje!

Svi mi, kao pojedinci, posedujemo različite veštine iz najrazličitijih oblasti, a sa druge strane postoje mnoge oblasti u kojima želimo tek da steknemo nove veštine. Za mnoge od njih ne postoje škole i kursevi, a i ako postoje često su nam nedostupni, skupi, komplikovani, predugi, maše suštinu…

Zbog svega toga želimo da se povežemo i podelimo naše veštine! Možda mislite da uopšte nemate neku specifičnu veštinu, ali verujte nam da nije tako. Veštine nisu samo kako popraviti automobil, programirati aplikaciju ili uraditi završni finansijski račun. Postoji mnogo malih veština koje posedujete a mogu biti od koristi drugim ljudima.

Možda znate da vezujete čvorove koji su od koristi tokom kampovanja ili u vanrednim situacijama, možda znate da pravite plovke za ribolov, možda znate dobru tehniku meditacije ili kako da najefikasnije oljuštite nar, možda znate kako se uzgaja kivi ili kako se prave aviončići od papira koji mogu da lete 10 metara, možda znate kako je najbolje dobiti subvencije za pokretanje sopstvenog posla ili znate kako se od stare košulje može napraviti torba za kupovinu, možda znate kakav je život u Skandinavskim zemljama ili znate kako je studirati u inostranstvu. Možda znate…..šta god da zamislite može biti od koristi nekom drugom.

Ako želite da podelite neku svoju veštinu sa drugima, pošaljite nam:

  • opis veštine koju želite da podelite;
  • vaš kontakt (najbolje E-mail);
  • vašu fotografiju.

Informacije nam možete poslati preko kontakt forme ili na E-mail gmoptimist@gmail.com

 

Našu zajednicu čine mnogo dobrih ljudi sa svojim kvalitetima, iako se ne poznajemo možemo pomoći jedni drugima! 😉